Nu startar Sommarutmaningen!

Nu är det dags igen att utmana grannbyarna i kampen om Sommarutmaningen. Från och med 1 juni till 31 augusti pågår årets sommarutmaning. Precis som förra året gäller det att motionera i bygden, och samla poäng för sin by. Nytt för i år är att du även kan samla poäng genom att cykla. Men för rättvisans skull så får du bara en halv poäng per kilometer.

Nytt är också att det finns platser som ger bonuspoäng. Nu från start är det sju platser, varav några ligger lättillgängligt längs slingorna, medan andra är större utmaningar. Gemensamt för allihop är att de är fina utflyktsmål, och många bär också på en historia. Stort tack till Marie Hallén på Medieladan som lånar ut sina fina filmer till föreningen, och tack även till alla er som medverkar i dem! Under sommaren så planerar vi att släppa fler platser, så kom gärna med förslag om du har en plats som du tycker borde vara med.

Reglerna för utmaningen framgår mer i detalj på hemsidan. Gå in under fliken Sommar, så hittar du allt.

Lycka till !