Hem » Nyheter » Hjälp till att hålla Svanängsstugan öppen i vinter!

Hjälp till att hålla Svanängsstugan öppen i vinter!

Svanängsstugan

Svanängsstugan ligger på toppen av Svanängsåsen ca 4 kilometer norr om Klingstatjärn. Stugan hålls öppen av Friluftsfrämjandet under helger vintertid, när det går att dra skidspår. Till stugan går skidspår från Medskogsbron, men många vintrar även från Prästhusvägen.

I stugan säljer Friluftsfrämjandet enklare fika som kaffe, te, saft, smörgåsar och chokladkakor. De håller på att bemanna stugan och söker fler stugvärdar. Arbetet innebär att man tar sig upp till stugan för egen maskin och tar med färskvaror som smör och ost. Torrvaror och vatten transporteras av kommunen till stugan. Sedan ordnar man det som ska säljas och sköter försäljningen mellan 11-14 när stugan är öppen. Betalning sker med swish.

Hör av dig till mig eller Erik Brydolf i Friluftsfrämjandet Sundsvall för mer info, eller om du vill vara stugvärd.

Anders Erlandsson anderserla@hotmail.com 073-3980370
Erik Brydolf erik.brydolf@sweco.se 070-3010236